loader

Despre noi

Home / Despre noi

Karma Estate este o agentie imobiliara care isi desfasoara activitatea in Herastrau, cea mai exclusivista zona a Bucurestiului, cautata pentru conditiile ridicate de trai, accesul direct catre Parcul Herastrau si proprietatiile luxoase, oferind in acelasi timp multiple oportunitati de investie. Agentia noastra va pune la dispozitie o gama varianta de servicii, adaptate nevoilor dvs, pentru a alege cea mai buna proprietate si va asiguram in acelasi timp de intreg suportul nostru pana la sfarsitul acestui proces de achizitionare a unei locuinte.

SERVICII

  • Vizionarea proprietatilor : Impreuna cu dvs vom selecta cele mai interesante proprietati pentru vizionare. Noi ne vom ocupa de intreg procesul de selectie si programare a vizitelor, in timp ce dumneavoastra va puteti imagina viata in noulapartament.
  • Identificarea locuintei perfecte : Identificarea locuintei perfecte se bazeaza pe un numar de criterii, pe care le vom discuta imreuna, in functie de necesitatile si cerintele dvs si ale familiei dvs.
  • Negocierea tranzactiei : Vom fi alaturi de dvs. pentru a ne asigura ca obtineti pretul corect pentru locuinta mult visata.
  • Property Management : In cazul in care nu aveti timpul necesar pentru administrarea apartamentului sau a vilei pe care tocmai ati cumparat-o, puteti apela la serviciile noastre de Property Management si nu veti avea nicio grija suplimentara.
  • Identificarea viitorilor chiriasi : Sistemul Buy to Rent a devenit din ce in ce mai cunoscut de catre investitorii romani. Noi avem grija de investitia dvs si ne asiguram ca am identificat cel mai bun chirias, printr-un proces riguros de identificare a viitorilor locatari.
  • Inchirierea Apartamentului: In timp ce dumneavoastra va bucurati de timpul liber, noi ne vom ocupa de actele necesare inchirierii proprietatii si ne vom asigura ca toate conditiile sunt intocmite pentru o colaborare de succes.